English

Cântare rutiere

Cantare rutiere cu platforma din beton Cantare rutiere cu platforma metalica Cantare rutiere cu platforma speciala
Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Instalare Fundatie Platforma Platforma Fabricatie Servicii si documente Zero Service Mentenanta Preventiva Showroom tehnic Album video Showroom tehnic Cantare rutiere mici Cantare rutiere axa fixe Modernizari poduri bascula mecanice Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Instalare Fundatie Platforma Platforma Fabricatie Servicii si documente Zero Service Mentenanta Preventiva Showroom tehnic Showroom tehnic Cantare rutiere mici Cantare rutiere axa
Logo
Sediul
FLINTAB
NEO BUSINESS
CENTER

Carpenului nr. 22
100430 Ploiesti
jud. Prahova
Romania

Fabrica
FLINTAB
Engineers and
Constructors

Prundului nr. 11
805300 Tecuci
jud. Galati
Romania

Atitudine. Idei. Regie.
Acţiune. Scenă.

Cântarele comerciale garantează circulaţia corectă a mărfurilor.


Alegeţi un cântar de marcă.
Cantar rutier metalic FAST MAXIMUS
Cantar rutier cu structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare din tablă striată cu grosime de 6mm. Înălțimea platformei este de 246mm. Opțional, capace mediane necarosabile din tablă striată cu grosime 4mm. Spațiul central longitudinal este de 700mm.
Cantar rutier metal-beton FORTISSIMO
Cantar rutier cu structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare prefabricată, armată și betonată în fabrică cu beton C45/C55. Înălțimea platformei este de 246mm. Opțional, capace mediane necarosabile din tablă striată cu grosime 4mm. Spațiul central longitudinal este de 700mm.
Cantare rutiere premium FLINTAB
Cantar rutier cu structura metalica sudata cu grinzi laterale exterioare si interioare, flansata longitudinal si transversal. Cale de rulare din tabla striata grosime 8mm. Inăltime platforma de cantarire 20cm. Fara capace pe mijloc
Cantar rutier cu structura sudata cu grinzi laterale exterioare si interioare, flansata longitudinal si transversal. Cale de rulare prefabricata, armata si betonata in fabrica - beton tip C45/55 in conformitate cu DIN 1045. Inaltime platforma 20cm. Fara capace pe mijloc.
Cantar rutier din beton SKI
Cantar rutier cu structură monolit prefabricată din beton armat tip C45/55 în conformitate cu DIN 1045, fără grinzi laterale, flanșată transversal. Cale de rulare prefabricată (armată și betonată în fabrică). Înălțime platformă 28cm. Opțional capace mediane grătar galvanizate și balustrade de protecție. Spațiu liber numai 700mm.
Structură monolit prefabricată din beton armat tip C45/55 în conformitate cu DIN 1045, fără grinzi laterale, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare prefabricată (armată și betonată în fabrică). Înălțime platformă 28cm. Opțional cu capace-grătar galvanizate pe mijloc. Spațiu liber numai 700mm.
Structură monolit, prefabricată din beton armat tip C45/55 în conformitate cu DIN 1045, cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare prefabricată (armată și betonată în fabrică). Fără capace pe mijloc. Înălțime platformă 20cm. Spațiu liber numai 90cm.
Structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare din tablă striată grosime 8mm. Înălțime platformă 20cm. Fără capace pe mijloc. În ansamblu cu fundații prefabricate IP.
Structură sudată pentru montaj în cuvă, flanșată transversal. Cale de rulare din tablă striată, grosime 8mm. Înălțime platformă 30cm.
Structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare din tablă striată, grosime 8mm. Lățime activă 5,5m. Aplicații speciale Off-Highway.
Structură sudată fără grinzi laterale, flanșată transversal. Cale de rulare armată, cu cofraj din tablă pentru turnare beton tip C45/55 (în conformitate cu DIN 1045) on-site. Înălțime platformă 34cm.
Platformă de cântărire din oțel carbon, cadru structural rigid în construcție joasă h=140mm (L=6m) / 145mm (L=8m) cu grinzi laterale înalte h=300mm. Grinzile laterale extind lățimea platformei de cântărire cu 200mm față de zona activă cu două rampe de acces.
Copyright © 2012 - 2020 FLINTAB

Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.