Cântare rutiere

Cantare rutiere cu platforma din beton Cantare rutiere cu platforma metalica Cantare rutiere cu platforma speciala
Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Instalare Fundatie Platforma Platforma Fabricatie Servicii si documente Zero Service Mentenanta Preventiva Showroom tehnic Album video Showroom tehnic Cantare rutiere mici Cantare rutiere axa fixe Modernizari poduri bascula mecanice Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Instalare Fundatie Platforma Platforma Fabricatie Servicii si documente Zero Service Mentenanta Preventiva Showroom tehnic Showroom tehnic Cantare rutiere mici Cantare rutiere axa
Logo
Autor
concepte și site:
Dana Rus
Sediul
FLINTAB
NEO BUSINESS
CENTER

Carpenului nr. 22
100430 Ploiesti
jud. Prahova
Romania

Fabrica
FLINTAB
Engineers and
Constructors

Prundului nr. 11
805300 Tecuci
jud. Galati
Romania

Atitudine. Idei. Regie.
Acţiune. Scenă.

Cântarele comerciale garantează circulaţia corectă a mărfurilor.


Alegeţi un cântar de marcă.SIGILARE PERFECT ERMETICĂ

 

Există multe tipuri de celule de cântărire fabricate pentru cântarele rutiere. Mulți producători pretind că celulele lor sunt sigilate ermetic, de aceea, acest termen aproape că și-a pierdut semnificația prin utilizarea abuzivă, fără suportul tehnic real pe care îl implică.
Așadar, a trebuit definit un nou standard: adevărata sigilare ermetică (“true hermetic sealing”). Acesta este primul criteriu care face diferența între celule iar metoda complexă de sigilare prin sudură de înaltă tehnologie sticlă pe metal și cavități umplute cu azot, metodă aplicată numai de către producătorii “de top”, face ca celulele lor să fie absolut cele mai bune.
Indicatorii care trebuie căutați în fișa tehnică a celulelor de cântărire:

  • etanșare perfect ermetică împotriva umezelii
  • grad de protecție IP68
  • construcție din oțel inoxidabil  17-4 PH care oferă cea mai bună performanță calitativă dintre oțelurile inoxidabile aliate


PROTECTIE LA DESCĂRCĂRI ELECTRICE

tuburi electronice cu descărcare în gaz

CLASA DE EXACTITATE

TEMPERATURI DE OPERARE

SUPRASARCINĂ
DE SIGURANȚĂ

Pe locul doi valoric se situează celulele de cântărire, cu o pondere de

din valoarea unui cântar rutier

                    Verificați proveniența sau marca celulelor de cântărire (senzorii de greutate).                   Valoarea unui senzor chinezesc este mai puțin de jumătate față de valoarea unui                  senzor german. Multiplicată cu numărul de senzori (6 sau 8), diferența poate însemna                 între 1500 și 2000 de Euro. Aceste celule sunt “inima” cântarului iar defectarea lor               conduce la scoaterea sa din funcțiune sau la costuri mari pentru înlocuirea lor.
             Când se ofertează celule “no-name”, cereți certificatul lor OIML sau verificați-l pe net.

           Sunt celule care nu specifică intervalul real de temperatură (-10°..+40°/-20°..+50°C), atât
         de slab pentru vremea atât cea geroasă, cât și cea caniculară! Mai mult, nu specifică

        materialul și etanșarea, iar suprasarcina de siguranță este de numai 125%! (sursa:                          Certificat OIML R60/2000-GB1-09.07).
    Există celule care ajung și la doar 120% suprasarcină!

Numărul celulelor de cxântărire: 6 sau 8?
Cântarele rutiere montate pe 6 celule de cântărire sunt mai fiabile decât cele montate pe 8.
Formula “opt celule” permite o reducere importantă de metal în structura de rezistență a platformei plus faptul că două echipamente electronice în plus afectează proporțional rata de defectare.
Celule de cântărire: analogice sau digitale?
Singurul avantaj al soluției digitale este cel al comunicării directe cu fiecare celulă individual, prin memorarea parametrilor săi de calibrare pe o stație PC. Însă cadrul legislativ al utilizării cântarelor rutiere pentru tranzacții comerciale nu permite acest tip de calibrare software, ci numai cu greutăți etalon. Celulele digitale sunt de fapt celule analogice care au incluse în interior câte un convertor A/D pentru a transforma semnalul de ieșire din analogic în digital chiar în interiorul celulei. Ele au aceeași exactitate ca și cele analogice, convertorul A/D fiind dedicat exclusiv tipului de semnal de ieșire. Componentele electronice adăugate (și conexiunile suplimentare prin lipituri) necesare obținerii semnalului de ieșire digital reduc fiabilitatea celulei digitale față de mult mai puțin complexa celulă analogică. Mai mult, celulele digitale nu sunt interschimbabile, producătorul lor inițial nemaiputând fi înlocuit cu alt furnizor iar prețul lor este cu 15..20% mai mare.

Capacitatea fiecărei celule de cântărire este de 30 tone, conform celei mai bune practici internaționale.

Celule de cântărire tip Self-Alignment ROCKER COLUMN
(cu autocentrare, fără "constrainere")

Copyright © 2012 - 2021 FLINTAB
Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...