Cântare rutiere

Cantare rutiere cu platforma din beton Cantare rutiere cu platforma metalica Cantare rutiere cu platforma speciala
Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Instalare Fundatie Platforma Platforma Fabricatie Servicii si documente Zero Service Mentenanta Preventiva Showroom tehnic Album video Showroom tehnic Cantare rutiere mici Cantare rutiere axa fixe Modernizari poduri bascula mecanice Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Instalare Fundatie Platforma Platforma Fabricatie Servicii si documente Zero Service Mentenanta Preventiva Showroom tehnic Showroom tehnic Cantare rutiere mici Cantare rutiere axa
Logo
Autor
concepte și site:
Dana Rus
Sediul
FLINTAB
NEO BUSINESS
CENTER

Carpenului nr. 22
100430 Ploiesti
jud. Prahova
Romania

Fabrica
FLINTAB
Engineers and
Constructors

Prundului nr. 11
805300 Tecuci
jud. Galati
Romania

Atitudine. Idei. Regie.
Acţiune. Scenă.

Cântarele comerciale garantează circulaţia corectă a mărfurilor.


Alegeţi un cântar de marcă.

FLINTAB a ales cuvântul de ordine al proceselor de proiectare și fabricație: DURABIL și a revoluționat conceptul de platformă de cântărire prin cumularea calităților esențiale pe care trebuie să le aibă un cântar rutier profesional. Modelele FAST și FORTI au deschis astfel drumul unei noi concepții tehnice care, în decursul multor ani de perfectă funcționare, a validat marca de valoare a fiecărui model de platformă proiectat ulterior.

 

Harta tensiunilor mecanice echivalente în teoria a III-a de rezistență Tτ în îmbinarea prin flanșe trapezoidale, procesată pe  formă deformată; 
max σnod 16213  = 347,68 N/mm2.

Linia de platforme de cântărire concepute și proiectate de FLINTAB sunt un veritabil "benchmark" național, la al căror etalon se raportează celelalte structuri.
Printr-un efort continuu de optimizare, însoțit de o viziune permanent proiectată în viitor, platformele fabricate de FLINTAB au atins nivelul maxim de calitate SUPER PREMIUM și nivelul maxim de durabilitate HEAVY-DUTY, atribute cu care un cântar rutier se poate numi cu adevărat excepțional.

Indicatorul final de performanță cristalizează un singur concept:

Un cântar extrem de rezistent, menit să inspire încredere, să arate profesional și să dureze.

Distorsiunile mecanice în zona centrală de joncțiune a  grinzilor principale longitudinale în circumstanțele de cedare a șuruburilor de montaj ale grinzilor.

Harta tensiunilor mecanice maxime, în  ansamblul de margine al celulei de cântărire în teoria a III-a de rezistență Tτ Coulomb-Tresca-Guest, la starea limită ultimă de rezistentă și stabilitate.

Harta eforturilor unitare σY procesată în secțiunea transversală de beton și aripa profilului laminat ale completului central de îmbinare.

Copyright © 2012 - 2021 FLINTAB
Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...