Cântare rutiere

Cantare rutiere cu platforma din beton Cantare rutiere cu platforma metalica Cantare rutiere cu platforma speciala
Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Instalare Fundatie Platforma Platforma Fabricatie Servicii si documente Zero Service Mentenanta Preventiva Showroom tehnic Album video Showroom tehnic Cantare rutiere mici Cantare rutiere axa fixe Modernizari poduri bascula mecanice Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Proiectare Instalare Fundatie Platforma Platforma Fabricatie Servicii si documente Zero Service Mentenanta Preventiva Showroom tehnic Showroom tehnic Cantare rutiere mici Cantare rutiere axa
Logo
Autor
concepte și site:
Dana Rus
Sediul
FLINTAB
NEO BUSINESS
CENTER

Carpenului nr. 22
100430 Ploiesti
jud. Prahova
Romania

Fabrica
FLINTAB
Engineers and
Constructors

Prundului nr. 11
805300 Tecuci
jud. Galati
Romania

Atitudine. Idei. Regie.
Acţiune. Scenă.

Cântarele comerciale garantează circulaţia corectă a mărfurilor.


Alegeţi un cântar de marcă.


Reprezentând >50% din valoarea unui cântar rutier,


(fără costul fundației, care se presupune apriori proiectată și executată corect), restul constând în electronică și servicii, platforma de cântărire este "emblema" întregului sistem.
În consecință, cu seturi comparabile de electronică și servicii conexe, platforma este prima care face diferența.
Proiectarea platformei și cantitatea de metal folosită pentru fabricarea sa determină durata de viață a cântarului rutier.

CLC C  DTA  R
DIN 8119  1045

Standarde internaționale de referință

CLC (Concentrated Load Capacity) este un indicator industrial recunoscut internațional și este valoarea specificată de către producător (iar în SUA măsurată și verificată în cadrul testelor metrologice) care definește capacitatea sarcinii concentrate maxime a grupurilor de axe pentru care a fost proiectată platforma cântarului rutier. CLC măsoară abilitatea de a cântări sarcini concentrate în suprafețe relativ mici ale platformei. O valoare mare a CLC determină o durată mare de viață cu păstrarea intactă a performanțelor metrologice.
O valoare mică a CLC duce la o economie de metal de 15..30%.

 

SF

Factor de siguranță

Factor de siguranță (Safety Factor)

În calculele de proiectare se utilizează rezistențe admisibile raportate la rezistența de rupere a materialului. Acest raport, numit factor de siguranță SF, măsoară intensitatea traficului pe platforma unui cântar rutier.

FEA

Analiza elementului finit

FEA (Finite Element Analysis) măsoară  factorii critici de stres în mod virtual pe fiecare componentă a structurii de rezistență în cele mai defavorabile condiții de încărcare a platformei, obținând astfel zonele cu potențial mare de risc de distrugere sau cu grad de uzură prematur. Analiza elementului finit permite optimizarea consumului de metal/beton necesar fabricării platformei fără a afecta rezistența sa și plasează structura în domeniul cert de securitate tehnică și durată mare de viață.

f

Săgeata

Săgeata platformei sub sarcina maximă: "f" măsoară rigiditatea. Este măsurată prin Săgeata platformei sub sarcina maximă și oboseala cumulată a metalului determinată de deformările elastice repetate ale structurii de rezistență reprezintă un factor determinant al duratei de viață a podului. Săgeata real măsurată a unei platforme trebuie specificată și garantată de producător.

H

Înălțimea platformei

O înălțime mică a deck-ului, cunoscută ca structură "low-profile", determină rampe joase și scurte, optimizând spațiul in care se amplasează platforma.
La polul opus, cu o economie de metal de 15..30%, o înălțime mare a deck-ului practic dublează înălțimea și lungimea rampelor, cu costuri mari de construcție și risipă de spațiu

Cea mai importantă este sinergia celor doi factori esențiali pentru speranța de viață: volumul de camioane și încărcarea pe axe.

AFECTEAZĂ PREȚUL

VALORI OPTIME
FLINTAB

LIGHT-DUTY                55..60K
NORMAL-DUTY           65..70K
HEAVY-DUTY              70..75K
EXTREME-DUTY          80..90K

DIN 8119 / DIN 1045
Minim 10t / osie
Optim 12t / osie

Minim > 1,5
Optim 1,7..2

*Niște simple balustrade laterale din țeavă nu se pot compara cu grinzile laterale înalte ale platformelor FLINTAB care oferă o reală protecție împotriva alunecării de pe platformă.

DETERMINĂ

Copyright © 2012 - 2021 FLINTAB
Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...